Nieuws

Jaaropgave Halte Werk 2017

Heeft u in 2017 een bijstandsuitkering van ons ontvangen? Dan krijgt u vóór 1 maart 2018 per post uw jaaropgave. Als u gehuwd bent of samenwoont, dan ontvangen u en uw partner apart een jaaropgave.

Lees verder

Opleidingen op maat voor vergunninghouders

In Alkmaar is VAK=FIT een opleiding begonnen voor vergunninghouders die er in twintig weken een technische opleiding krijgen die hen klaar moet stomen voor een betaalde baan.

Lees verder

Nieuw bij Mijn Halte Werk: Mijn Budget

Op de website is ‘Budget Online’ vervangen door ‘Mijn Budget’. Bij dit programma is de informatie slimmer ingedeeld waardoor klanten beter inzicht krijgen in hun budget.

Lees verder

Samenwerking Stichting GenderTalent

Vanaf januari 2018 werkt Halte Werk samen met stichting GenderTalent.

Lees verder

Huygenpas 2018 is een digitale pas

Kreeg u in 2017 de Huygenpas? Dan ontvangt u in januari automatisch de Huygenpas 2018. Papieren waardebonnen komen te vervallen. In 2018 staat er een digitaal tegoed op uw pas.

Lees verder

LangedijkerPas wordt digitale Meedoenpas

Kreeg u dit jaar de LangedijkerPas? In 2018 heet de pas Meedoenpas. Papieren tickets komen te vervallen. In 2018 staat er een digitaal tegoed op de pas. Als u dit jaar de LangedijkerPas ontving, ontvangt u deze pas automatisch in januari.

Lees verder

14 sociaal betrokken organisaties ontvangen certificaat

Maar liefst 14 organisaties die werk maken van hun sociale betrokkenheid zijn onlangs beloond met een SROI-certificaat. Zij hebben zich het afgelopen jaar ingespannen om werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek te geven.

Lees verder

Stageplaats bij Halte Werk

Halte Werk zoekt een HBO-stagiair Accountancy.

Lees verder

Nieuwbrief klanten oktober uitgave

De oktober uitgave van onze nieuwsbrief is onlangs aan klanten verstuurd en gemaild. Maatschappelijke organisaties en abonnees ontvingen de nieuwsbrief ook per mail.

Lees verder

Controleer uw gegevens via Mijn Halte Werk

Als wij contact zoeken met u gaat dat meestal via e-mail en telefoon. Daarom is het belangrijk dat de gegevens die wij van u hebben, kloppen. Check uw gegevens via Mijn Halte Werk

.

Lees verder