Nieuws

Stageplaats bij Halte Werk

Halte Werk zoekt een HBO-stagiair Accountancy.

Lees verder

Bedragen zorgpremie CZM bekend

Het GemeentePakket CZM (Collectieve Zorgverzekering Minima) van Halte Werk en Univé is er speciaal voor u. U ontvangt méér zorg voor minder geld.

Lees verder

Nieuwbrief klanten oktober uitgave

De oktober uitgave van onze nieuwsbrief is onlangs aan klanten verstuurd en gemaild. Maatschappelijke organisaties en abonnees ontvingen de nieuwsbrief ook per mail.

Lees verder

Controleer uw gegevens via Mijn Halte Werk

Als wij contact zoeken met u gaat dat meestal via e-mail en telefoon. Daarom is het belangrijk dat de gegevens die wij van u hebben, kloppen. Check uw gegevens via Mijn Halte Werk

.

Lees verder

Nieuw bij Mijn Halte Werk: de 'Werkmap'

Wij breiden onze (online) dienstverlening aan u steeds verder uit. Wij hebben de Werkmap toegevoegd aan het menu van Mijn Halte Werk. Bent u beschikbaar voor werk? Dan gaat u deze Werkmap gebruiken.

 

Lees verder

Succesvolle Meet & Greet werkzoekenden en werkgevers

26 pitches, 18 aanwezige bedrijven, 15 sollicitatiegesprekken en 6 mensen een nieuwe werkplek. Dat is het voorlopige resultaat van de succesvolle Meet & Greet bij Halte Werk.

Lees verder

Ex-voorzitter CRH Jan de Groot gedecoreerd als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Voorafgaand aan Koningsdag vindt jaarlijks de Lintjesregen plaats. In Alkmaar mocht burgemeester Bruinooge vandaag Jan de Groot decoreren als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Halte Werk feliciteert de voormalige voorzitter van de Cliëntenraad Halte Werk met zijn Koninklijke Onderscheiding.

 

Lees verder

Nieuwsbrief april 2017

De april uitgave van onze nieuwsbrief is onlangs aan klanten verstuurd.

Lees verder

Vakantie en uw uitkering

Wilt u op vakantie? Met een uitkering moet u het ons vier weken vóóraf melden.

Waar moet u verder nog rekening mee houden?

Lees verder

Officieel startsein Mijn Halte Werk

Op donderdagmiddag 6 april jl. gaf Elly Konijn, medebestuurder van Halte Werk en wethouder in Alkmaar (D66), officieel het startsein voor de nieuwe digitale dienst ‘Mijn Halte Werk’ vanuit de Bibliotheek Kennemerwaard.

Lees verder