Geldplan Halte Werk

Geldplan Halte Werk is een handige manier om grip te krijgen op uw geld. Er zijn vijf verschillende plannen. U ontvangt tips om uw uitgaven te verminderen en uw inkomsten te verhogen. Daarnaast krijgt u inzicht in het maken van zorgvuldige keuzes voor als u geld over heeft. Mooi meegenomen deze tips, niet laten liggen dus!

 

Geldplan 'Kom uit de geldzorgen'

Als u zich zorgen maakt over uw financiële situatie dan kan het persoonlijk plan 'Kom uit de geldzorgen' u hierbij helpen. U krijgt niet alleen een beter overzicht, u krijgt ook mogelijke actiepunten. Hierdoor komt er weer uitzicht op een toekomst zonder geldzorgen. Als u extra hulp nodig heeft, dan wordt u in het geldplan verwezen.

 

Geldplan 'Beter rondkomen'

Wilt u dat uw inkomsten en uitgaven beter in balans zijn met elkaar? Dat er niet meer geld uitgaat dan er binnenkomt? Maak dan het persoonlijk plan 'Beter Rondkomen', zodat u vaker geld overhoudt aan het einde van de maand.

 

Geldplan 'Sparen, aflossen of beleggen'

Als u juist geld overheeft maakt u het persoonlijk plan 'Sparen, Aflossen of Beleggen'. Hiermee ziet u wat voor u goede keuzes zijn als het om uw geld gaat. Na het beantwoorden van de vragen krijgt u een overzichtelijk verslag.

 

 

 

Geldplan Rondkomen met kinderen

Heeft u moeite om uw kinderen te bieden wat ze nodig hebben? Wilt u weten welke regelingen beschikbaar zijn? Of is uw doel minder piekeren en stress? Vul dan het plan 'Rondkomen met kinderen' in.

 

Geldplan 'Studie (klein)kinderen'

Wilt u geld opzij zetten voor de studie van uw (klein)kind? Bepaal welk bedrag u opzij wil en kan zetten en zie wat het u oplevert bij sparen en/of beleggen. Vul dan het plan 'Studie (klein)kinderen' in.

 

Halte Werk is partner van Startpunt Geldzaken. Een initiatief van Nibud, Vereniging Eigen Huis, Beleggersvereniging VEB en de Stichting certificering FFP.