Geldplan Halte Werk

Geldplan Halte Werk is een handige manier om tips te krijgen over geld. U krijgt tips om uw uitgaven te verminderen en uw inkomsten te verhogen. Daarnaast krijgt u inzicht in het maken van zorgvuldige keuzes voor als u geld over heeft. Mooi meegenomen deze tips, niet laten liggen dus!


Geldplan 'Kom uit de geldzorgen'

Als u zich zorgen maakt over uw financiële situatie dan kan het persoonlijk plan 'Kom uit de geldzorgen' u hierbij helpen. U krijgt niet alleen een beter overzicht, u krijgt ook mogelijke actiepunten. Hierdoor komt er weer uitzicht op een toekomst zonder geldzorgen. Als u extra hulp nodig heeft, dan wordt u in het geldplan verwezen.

Ik wil een geldplan 'Kom uit de geldzorgen' invullen.

Geldplan 'Beter rondkomen'

Wilt u dat uw inkomsten en uitgaven beter in balans zijn met elkaar? Dat er niet meer geld uitgaat dan er binnenkomt? Maak dan het persoonlijk plan 'Beter Rondkomen', zodat u vaker geld overhoudt aan het einde van de maand.

Ik wil een geldplan 'Beter rondkomen' invullen.

Geldplan 'Sparen, aflossen of beleggen'

Als u juist geld overheeft maakt u het persoonlijk plan 'Sparen, Aflossen of Beleggen'. Hiermee ziet u wat voor u goede keuzes zijn als het om uw geld gaat. Na het beantwoorden van de vragen krijgt u een overzichtelijk verslag.

Ik wil een geldplan 'Sparen, aflossen of beleggen' invullen.

Startpunt Geldzaken is een initiatief van Nibud, Vereniging Eigen Huis, Vereniging van Effectenbezitters (VEB) en de Financial Planning Standard Board, Nederland (FPSB). Halte Werk is partner.